Читател на Plovdiv24.bg се свърза с медията ни, за да разкаже за

...
</TD
>Читател на Plovdiv24.bg се свърза с медията ни, за да разкаже за
Коментари Харесай

Пловдивчанин с иновативно решение за тежкотоварния трафик в Пловдив

Читател на  Plovdiv24.bg  се свърза с медията ни, с цел да опише за сериозен проблем, обвързван с проблеми към трафика с тежкотоварните коли в града. Ето какво споделя той, предлагайки и съответно решение:

Здравейте, уважаема медия. От дълго време се поканвам да се свържа с вас по въпроса, само че ме стопира жестокото ми подозрение, че в общината ще се намерят кадърни експерти, които да подхващат съответни ограничения. Въпреки това взех решение да го направя.

Не имам вяра да съм аз единственият, който вижда по какъв начин тежкотоварни ППС непрекъснато се движат в най-лявата лента. При съществуване на повече такива, забавяйки придвижването и блъскайки другите шофьори към рискови маневри, излагат всички в заплаха.

Тази картина към този момент е присъща за големите булеварди на Пловдив като “Санкт Петербург ", “Кукленско шосе ", “Цар Борис ", “България "... Питането ми е, толкоз ли е мъчно в града да се наложи възбрана за придвижване в най-лява лента за подобен вид ППС? Какво би трябвало да се случи, с цел да се “самосезират " въпросните органи? Има ли съответни специалисти в общината, които да мислят по какъв начин да улеснят напредването в Пловдив? Или сходна намеса не би довела до добре подплатена социална поръчка и няма смисъл?

Прикачвам фотография от 15.08, към 10 часа, бул. “Санкт Петербург ", сред Аграрния университет и Мак Доналдс. Призовавам службите да излезнат да пообиколят града, само че с “отвързани " очи, с цел да видят какъв брой постоянно е сходно събитие и какъв брой елементарно и просто могат да дадат подтик на казуса с трафика в Пловдив. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР